Ταξιτζήδες με GPS

9:31 π.μ.

(1) Comments

Μεγάλη εφεύρεση το GPS. Ιδίως για τα ταξί.

Αν μπω σε ταξί που έχει GPS, αισθάνομαι μια σιγουριά. Ο,τι και να γίνει, εκει που θα του πω εκεί θα με πάει. Ακόμα και αν δεν ξέρει πού ακριβώς είναι το "εκεί". Τέρμα πια τα "παληκάρι, να σε αφήσω εδώ να μην μπλέξουμε με τα στενάκια γιατί δεν ξέρω πως να βγω".

Αρκεί ο ταξιτζής να ΞΕΡΕΙ να χρησιμοποιήσει το GPS.

Μπήκα τις προάλλες σε ένα παληκάρι (ο Θεός να τον κάνει παληκάρι, κοντευε τα 50) που είχε ένα μικρούλι GPS από αυτά τα PDA σε μέγεθος κινητού.

"Στην τάδε οδό στο Κολωνάκι", του λέω.

Τέσσερα φανάρια με μπινελίκια που δεν ξεκίναγε, δύο παρολίγον τρακαρίσματα και 15 λεπτά παραπάνω ώρα στο ταξι ήταν ο απολογισμός της προσπάθειας του συμπαθούς, κατά τα άλλα, επαγγελματία να προσπαθεί να καταχωρήσει την "τάδε οδό" με τη μικρή του γραφιδούλα στην επίσης μικροσκοπική οθόνη του PDA του. Ασε που χρειαζόταν και μαθήματα ορθογραφίας. Στο τέλος του την πήρα από τα χέρια και την καταχώρησα εγώ. Αλλα είχαμε ήδη φτάσει κοντά στο σημείο που ήθελα, οπότε κατέβηκα ευγενικά "για να μην τον μπλέξω με τα στενάκια".

Φτου και από την αρχή δηλαδή. Γι'αυτό, όταν μπαίνετε σε ταξί ΠΡΟΣΕΞΤΕ το συνδυασμό "μικρο GPS - μεγάλη ηλικία". Ειναι θανατηφόρος. ΄




1 Response to "Ταξιτζήδες με GPS"

Ανώνυμος said :
16 Απριλίου 2008 στις 12:19 μ.μ.
Επικίνδυνος συνδυασμός επίσης, είναι GPS και τύπος πίσω από το τιμόνι που θέλει ντε και καλά να μάθει να το χρησιμοποιεί εκείνη την ώρα...

Δημοσίευση σχολίου